Menu
Nyhet
Picture Main Stage Mikaela Maersk

Tidigare i höstas blev vi tillfrågade om vi ville vara med och tala på Maersks globala konferens The Summit i Barcelona. Självklart ville vi det! Resultatet blev ett fint panelsamtal kring både möjligheter och utmaningarna inom logistik och teknologi.

2600 delegater samlades när Maersk, för första gången sedan 2019, samlade alla i sin ledningsgrupp och högre befattade säljstyrka för att nätverka och byta erfarenheter med varandra. Under fyra fullspäckade dagar låg fokus bl.a. på inspiration och vidareutbildning. Programpunkterna inkluderade saker som AI inom logistik och nästa steg för att minska utsläppen inom transportsektorn. En utav sessionerna på den stora scenen hette Customer Compass, och det var under denna som PTS Askeroths VD Mikaela Askeroth-Grundén medverkade och gav sin syn på leveranskedjan i allmänhet och samarbetet med Maersk i synnerhet. 

I samband med talet skrev Branschkoll en artikel om vår medverkan. För att ta del av artikeln och läsa mer om Barcelona, klicka dig vidare här.

 

Back to Top