Menu
Nyhet

Även om vi inte riktigt har lämnat sommaren bakom oss än, kan vi ändå se fram emot en väldigt spännande höst! Vi presenterar många nya, fina nyheter som kommer att förgylla alla utflykter i naturen och turer till och från kontoret.

Först och främst vill vi presentera våra helt nya modeller från Vildmark – Retro och Sport. Två termosflaskor som erbjuder det bästa av två världar, nämligen funktion och design. Flaskorna är tillverkade av högkvalitativt 18/8-stål, en väldigt tålig typ av stål som dessutom går att återvinna. Flaskan går att använda som en dricksflaska med kall dryck som håller sig iskall, eller med varm dryck som håller sig varm över dagen.

Nytt för hösten är också en kollektion med noggrant utvalda färger. Dels lanserar vi en ny opalgrå nyans som återfinns hos både Thermos och Vildmark. Detsamma gäller med en navyblå, matt färg som andas höst. Sist men inte minst har vi en ljusgrön kulör som påminner om den vackra lindblomsgröna färgen. För att ta en titt på alla produkter med ny färg klickar du in dig på länkarna för respektive färg här ovanför, eller går till sortimentsvyn och filtrerar på färg.

Vi hoppas att ni ser fram emot hösten lika mycket som vi gör!

Ps. Visste du att vi har skaffat showroom i Stockholm och nu finns i både Stockholm, Göteborg och Oslo? Läs mer under nästa nyhet! Ds.

Back to Top